Få dine betonelementer der ud til, hvor du skal bruge dem

12 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man skal ikke til at have at gøre med et betonelement, der er særligt stort, før de fleste mennesker kan være enige om, at det er tungt at bære.

Når det så begynder at blive lidt større endnu, så kan man ikke løfte det længere, uden man kommer til at ødelægge hele ens krop i længden.

Så man skal have maskiner til at klare den slags, og det findes der heldigvis en masse køretøjer og konstruktioner, som der kan sørge for at gøre.

Det har heldigvis mere eller mindre hængt sammen med, at som man begyndte at kunne skabe store kreationer med beton – om det var noget, der var i en enkelt del, eller man lavede flere sektioner, der skulle sættes sammen – så fremstillede man også maskiner, der kunne være med til at flytte dem rundt og sætte dem præcist på plads, hvor de skulle bruges.

betonelementer

Du får dine betonelementer ud, hvor du skal bruge dem

Selvfølgelig skal man være forsigtigt og passe på, når man transporterer betonelementer, og der er bare mange gange, for det er nemmest at få dem lavet ét sted, og så får man dem sendt derhen, hvor de skal bruges, så man ikke behøver støbe dem på stedet, som også kan kræve en del teknik og maskiner til den slags.

Derfor kan man dog godt komme til at tænke på selv her i lille Danmark, om man kan sidde i den ene ende af landet og bestille nogle betonelementer i den anden ende af landet, som man kan få leveret?

Det skal du heldigvis ikke bekymre dig for, om det kan lade sig gøre, for hvis du har fundet et sted i den stik modsatte ende af landet, hvor du gerne vil have dine betonelementer fra, så skal de nok kunne levere det ud til dig.