Billigere varme i radiatoren med en luft vand varmepumpe

28 December 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Hvis du er klar til at yde en ekstra indsats for at bidrage til den grønne omstilling kan du med fordel starte i familiens fælles bolig. Her er mange tiltag du kan udføre for at nedsætte familiens energi forbrug og dermed reducere jeres CO2 aftryk. Du kan for eksempel efterisolere ydermurene, skifte til energibesparende ruder i vinduerne – og så skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe.

Hvor kan jeg købe en billig varmepumpe?

Når du står for at skulle vælge familiens nye varmepumpe er det vigtigt at du ikke alene går efter prisen.

Uanset om du vælger den billigste luft til vand varmepumpe på markedet vil engangs udgiften forbundet med såvel indkøb som montering og installering af din varmepumpe blive temmelig høj. Og hvis den billige varmepumpe ikke er den rette, det vil sige matcher din husstands behov for opvarmning af cirkulationsvand og brugsvand, er det slet ikke sikkert at investeringen kan betale sig.

Du bør i stedet lade dygtige og erfarne fagfolk med stor ekspertise inden for varmepumper hjælpe dig med at vælge den helt rigtige luft/vand varmepumpe. På den måde kan du være sikker på at få en helt optimalt luft til vand varmepumpe løsning.

Din nye varmepumpe skal helst have samme kapacitet som – og gerne højere end – dit gamle fyr. Og her er det vigtigt at få den rette hjælp fra kompetencer inden for området.

Hvem kan rådgive angående køb af luft/vand varmepumpe?

Det københavnske VVS firma Amalo har specialiseret sig inden for varmepumpe løsninger og har særlig ekspertise inden for netop luft til vand varmepumper – især de gode produkter fra mærket Panasonic. Hos Amalo vil du altid kunne få kvalificeret rådgivning når det handler om valg og køb af varmepumpe til privat bolig.

Du kan læse mere, og kontakte Amalo direkte, via hjemmesiden Amalo.dk