En dyreklinik skal have plads til mange slags dyr

02 August 2021 Anders Lundtang Hansen

Skal ens dyr til behandling, så kan det jo blive på en dyreklinik i Varde, hvor man så får lagt dyret op på briksen og undersøgt det.

Og som det også er med os mennesker, så kan man nogle gange stille en hurtig diagnose fra, at man bare skal gå det væk, til at man skal opereres og gennem et længere genoptræningsforløb.

Så man kan få sit dyr igen, og så kan det den ene gang dreje sig om, at man skal give dyret noget medicin sammen med maden, og andre gange skal man tage det med ud at motionere noget mere.

Så kan det også være, at man skal have dyret til en behandler med jævne mellemrum med en behandling, som dyrlægen ikke selv kan klare, eller som der er et supplement til den behandling, som dyrlægen kan tilbyde.

Og det kan så nogle gange medføre, at dyret skal overnatte på klinikken.

Er der plads til alle dyr på dyreklinikken?

Det er som oftest bedst, at man har dyret derhjemme blandt vanlige omgivelser, men nogle gange er den bedste løsning bare, at dyret er parat ude på dyreklinikken til dagen efter, hvor man så starter operationen tidligt.

Det kan være fordi, man skal lave noget forberedelse dagen før, som der er bedst at lave på klinikken selv, eller så dyret lige har en chance for at vænne sig til de nye omgivelser.

Så er er jo forskel på, om det er en kanariefugl, som man skal have til at overnatte, eller en hund eller en hest.

Derfor bør sådan et klinik være parat til at kunne tage sig af de mest gængse dyr til overnatning; i det mindste bare så der er plads til et enkelt eksemplar, som andre eksemplarer så kan bruge de andre gange, når der bliver behov for at se på andre familiers dyr.