Find den perfekte parfume – og bestil den online

10 September 2019 Astrid Pedersen

editorial

En skøn og velduftende parfume er et must i en hver selvbevidst kvindes beauty box. Det bør dog aldrig være tilfældigt – eller overladt til mode luner – hvilken parfume, du vælger. Du bør gøre dig mindst lige så umage, når du udvælger din nye parfume, som når du vælger nyt outfit eller nye accessories, eller din fremtidige hårfarve hos frisøren.

Faktisk bør du foretage mindst lige så mange overvejelser vedrørende din nye duft, som du gør, når du køber make up. Lige som din foundation skal passe til din teint og til din huds type, skal en parfume også spille sammen med din krops kemi, hvis det ønskede resultat skal opnås: En understregning af din personlighed og af dine individuelle karakteristika.

Duften – et overset sanseindtryk

Ingen af os er fuldt bevidste om det i hverdagen, men vi er faktisk i høj grad styret af lugtesansen. Måske er det særligt tydeligt, når du står over for en person, som har valgt en duft, der ikke just fungerer i perfekt samspil med vedkommendes krops kemi eller type.

Her bliver det meget tydeligt, hvorfor det er vigtigt at vælge den rette duft. Lige som du bedømmer en person på en dårlig duft, vil du selv blive bedømt af andre. Og derfor bør du bruge den nødvendige tid på at udvælge din nye parfume. Du kan eventuelt prøve parfumer hos dit lokale parfumeri, eller i et stormagasin. Parfumen skal have lov at sidde på huden i et par timer, førend du kan bedømme den endelige duft.

Du kan med fordel vælge at få en veninde til at hjælpe dig med denne bedømmelse. Måske skal du igennem flere dufte, før I finder den helt rigtige. Og når dette sker, kan du med fordel bestille parfume online hos sephora.dk, hvor du finder et stort og varieret udvalg af parfumer til gode priser.