Find dit lokale Opel værksted i Skive

13 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Når man som bilejer har brug for hjælp til reparation af sin bil – for eksempel i forbindelse med udskiftning af reservedele – er det en god idé at have kontakt til et godt lokalt autoværksted. Og et sådant kan du finde hos Jørgen Laursen.

Hvem er Jørgen Laursen?

Jørgen Laursen er et bilhus med speciale inden for biler af mærkerne Opel og Citroën. Leder du efter et Opel værksted i Skive kan du finde hvad du søger hos Jørgen Laursen. Jørgen Laursen forhandler nye og brugte biler fra Opel og Citroën, i alle størrelser og typer. Og så er Jørgen Laursen A/S autoriseret Opel værksted.

image

Det betyder at du hos Jørgen Laursen altid kan få den bedste reparation og servicering af din Opel. Når du lader de dygtige mekanikere og service teknikere tilknyttet Jørgen Laursens autoværksted forestå håndtering af din Opel kan du være sikker på at den er i trygge og professionelle hænder.

Er du bosat i Skive, Viborg eller nærmeste omegn er Jørgen Laursen således det oplagte valg hvis du leder efter et fast autoværksted som kan hjælpe dig med at holde din Opel i fin og køreklar stand. Du kan få hjælp til alt vedrørende din Opel, lige fra udretning af Bilka buler til total istandsættelse af bilen samt klargøring i forbindelse med det lovpligtige bil syn.

Der ud over kan du som fast kunde hos Jørgen Laursen indgå en favorabel service aftale. Med en service aftale hos Jørgen Laursen får du adgang til en lang række fordele i form af rabatter og gratis ydelser. Få for eksempel skiftet viskerblade og autopærer når behovet er der – eller lad Jørgen Laursen opbevare dine sommer eller vinter dæk på det til værkstedet hørende dækhotel.

Du kan læse meget mere om bilhuset Jørgen Laursen, og kontakte automekanikeren direkte, via hjemmesiden jorgenlaursen.dk.