God og billig underholdning når du vil!

19 January 2020 Signe Hansen
image

editorial

Alle trænger til at slappe af efter en lang dag på studiet eller på arbejdet. Du skal lade op til den næste dag, og dét er netop hvad sofaer og serier er til for. Mulighederne er uendelige, der findes tonsvis af film og serier og realityprogrammer som bare er til at kaste sig over. Derfor kan det være svært at vælge, og endnu sværere at vælge, om du skal have fat i den ene eller den anden streamingtjeneste. Det kan blive en overordentlig dyr fornøjelse, hvis du skal have fat i dem alle.

Hos Hvad-koster-det.dk kan du få et stort og godt overblik over en lang række produkter og services, og hvad de koster. Her er der er uddybende guide til TV2 Play, der lader dig se alle nyhederne, sportskampene og serierne for en mindstepris på 49 kroner om måneden! Ønsker du imidlertid at undgå alle reklamerne kan du opgradere til den store basispakke for 79 kroner om måneden.

Hvis du ikke ejer et fjernsyn og derfor ser alt online kan det være værd at overveje hele pakken, hvor du for 109 kr. om måneden med reklamer og 139 kroner om måneden uden reklamer får mulighed for at se alle programmerne plus at streame alle kanalerne live.         

Hvis du endnu ikke er overbevist kan du prøve 30 dages prøveperiode helt uden betaling. Det betyder at du får adgang til alt indhold, så du kan prøve tjenesten inden du vælger at smide penge deri. Det er uden binding, så du kan altid afmelde dig igen, hvis du ikke ønsker at være medlem alligevel.     

For ganske få penge om måneden får du altså adgang til et personligt TV2 Play login, der er en nøgle til timevis af afslapning og underholdning. På den måde får du mulighed for at se TV2 Play fra computeren eller telefonen.