Gør ingefær til en del af din daglige kost

Posted by

Hos Ingefærshots.dk drømmer de om at gøre ingefær til en mere udbredt del af danskernes daglige kost. Med et stort og varieret udbud af opskrifter og inspiration til nye anvendelsesmetoder, er målet med hjemmesiden at inspirere danskerne til at bruge knolden på nye måder, og opleve de helbredsmæssige fordele ved den velsmagende stængelknold. Hold dig opdateret på hjemmesiden og find nye ideer til kreativitet med ingefær i køkkenet hos Ingefærshots.dk.

Mad og drikke med ingefær

Ingefærshots.dk er en hjemmeside under løbende udvikling, som henvender sig til dig, der ønsker mere viden om hvad ingefær kan bruges til – og hvad effekten af ingefær kan være. Du kan finde opskrifter på både madretter og drikkevarer, hvor ingefær indgår som hovedingrediens. Det gælder bl.a. ingefærshots med citron og honning, citron og appelsin, æble, gulerod, rødbede, gurkemeje, timian og chili, chili, rosmarin og gurkemeje, eller lakrids. Det gælder ingefærjuice i diverse varianter, samt forskellige former for kosttilskud og madopskrifter.

Hjemmesiden kommer udover opskrifter med gode tips til forberedelse og tilberedelse, så du får det optimale ud af smag, vitaminer og mineraler, samt resultater der ser godt ud på serveringsbakken.

Sunde shots til et bedre helbred

Udover den friske smag, er der en masse helbredsmæssige fordele ved at spise ingefær. Ingefær har gennem mange tusind år været hyppigt anvendt i naturmedicin, og bliver i dag anvendt som en af de mest almindelige ingredienser i særligt det indiske og kinesiske køkken. Gingerol er det magiske stof, som har både helbredende og lindrende effekt på en række sygdomme og skavanker, som mange mennesker døjer med i hverdagen. 

Døjer du med kvalme, måske under en graviditet, vil ingefær have en lindrende effekt. Har du forhøjet blodtryk, kan ingefær være med til at skabe mere balance i kroppen. Det samme gælder ved forkølelse, mavesår og gigt, for at nævne nogle af de mest normale skavanker.

Klik forbi Ingefærshots.dk og find mere information om virkning af ingefærshot.