Hold styr på kablerne i din kabelbakke på denne måde

04 august 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er så dejligt at have nogle kabler samlet i kabelbakker fra https://siltec.dk/ , hvor du kan se, at der er mange løsninger, man kan finde her, om det skal være nogle bakker med lås, være oppe under taget eller med en helt anden løsning.

Men den gode løsning starter jo også med, at du finder ud af, hvordan du bruger de kabelbakker bedst muligt i din virksomhed eller i det private.

Det første handler jo om at finde ud af, om man overhovedet har brug for en kabelbakke, men tit og ofte opdager man, at det i langt de fleste situationer er at foretrække, fordi det bare gavner i mange situationer, også selvom man kun har få kabler, og de ikke skal føres så langt.

Dernæst er det så at se på, hvordan man gør det nemmest for en selv, og det er her, vi kommer dig til undsætning.

kabelbakker

Sæt dine kabler i kabelbakkerne ind i et system

For du skal vide, om kablerne passer i længden til, hvor de skal til og fra.

De kan variere i størrelse, og om de gør eller ej kan det være en fordel at lade dem være i forskellige farver og gerne kontrastfarver, så de er nemmere at få øje på, når man har med dem at gøre.

Dette gælder især, når man sætter dem op i bakkerne, men også hvis man skal rette dem til eller fikse dem undervejs, hvis de skal repareres eller gøres andet ved.

Nogle gange kan det dog være nok, hvis de er forskellige i udseende i deres ender, når det drejer sig om enderne, man skal have styr på, men det bliver bare besværligt, hvis man skal tjekke en masse kabler efter, som man ikke kan skelne fra hinanden, fordi de har samme farve.

Så gør man det nemmere for sig selv ved, at man kan se forskel på dem på den måde.