I dag kan du selvfølgelig også bestille vegansk og vegetarisk catering

15 November 2021 Emilie Jacobsen
image

editorial

Har du været vegetar eller veganer i længere tid, kan du sikkert huske, at det tidligere godt kunne være svært at bestille mad ud af huset, når du skulle holde fest. Men i dag har du mange muligheder for at bestille vegansk eller vegetarisk catering. Dermed kan du nu nyde lækker mad ud af huset og have masser af tid til at hygge dig med dine gæster. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille vegansk og vegetarisk mad, er Hansens Catering. De leverer mad til hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. De har meget fokus på, at så meget som muligt af deres mad skal være økologisk, og at dyrene, der leverer mælk og æg til den vegetariske mad, er blevet behandlet godt. Faktisk bruger de kun noget fra gårde, der er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Det er derfor en kæmpe fordel for dig, der går op i dyrevelfærd. Læs mere her

image

Også muligt at bestille vegansk og vegetarisk mad til jul 

Det er ikke kun til fester, at du har mulighed for at bestille vegansk eller vegetarisk mad hos Hansens Catering. De har også både en julefrokostbuffet og en julemenu. Dermed vil det altså være nemt for dig at holde en julefrokost eller at slippe for slæbet med at tilberede mad juleaften. 

Deres veganske juleaftensmenu består af en pate lavet af svampe og nødder, hvide og brunede kartofler, svampesauce, æbler og svesker, rødkål, waldorfsalat og risalamande. Der er altså virkelig mulighed for at mæske dig i noget lækker mad, selvom du ikke spiser kød. 

Deres veganske julebuffet består af en vegansk mayonnaisesalat med svampe, asparges og ærter, sennepsmarinerede syltede auberginer, panerede rodfrugter med vegansk remoulade, blomkålsfrikadeller med agurkesalat, nøddepate med rødkål og vegansk risalamande. Der er altså taget udgangspunkt i de klassiske julefrokostretter, men de er blevet tilberedt i veganske versioner.