Lån til lidt mere for en sikkerheds skyld

25 January 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Oplever du nogle gange, at du skal bruge penge til noget bestemt, fordi du lige fik en regning, som du ikke kan betale her og nu eller inden dens deadline, men som du gerne vil nå at betale, inden der kommer rykkere på?

Så kan gode råd være dyre, for hvem vil ikke gerne have fat i nogle penge hurtigt, og selvom det er surt, at man skal bruge de her penge på udgifter end fornøjelser, så siger man jo også, at man skal yde, før man kan nyde.

Andre gange er der dog tale om, at man skal bruge pengene til noget, som der er umuligt at undvære i ens nuværende situation, fordi man måske skal flytte, bo mindre, flytte sammen, bo større, der kommer børn til med videre.

Og den slags kan det være svært at lægge et budget over, selvom man forsøger sig frem via et estimat, eller hvad man har hørt fra andre, at de skulle bruge.

Ofte ender man dog i den sammenhæng med at opleve, at pengene kun lige kommer til kort med beløbet, og man kan da i hvert fald ikke kunne klare sig for mindre!

Så når man skal søge en lånemetode til at dække disse udgifter ind, så er det værd at indberegne lidt mere, end hvad man ellers havde forventet, og hvis man får tilbudt mere, end hvad man regnede med, så er det bare med at slå til.

En mulighed for at låne disse penge kan være et kviklån her og nu, men mulighederne kan også være hos familie, venner eller i banken.

Man skal være efter, hvad der kan svare sig bedst, for der skal helst ikke komme penge mellem familie og venner, men omvendt kan der være en del udgifter til kviklån og banken, som man vil have svært ved at betale.