Optimal SEO med backlinks fra Klikko

Posted by

Når du planlægger din virksomheds online marketing strategi, er det vigtigt, at du overvejer virksomhedens websites SEO. SEO står for Search Engine Optimization, hvilket betyder søgemaskineoptimering på dansk. Som navnet antyder, handler SEO om at optimere din website til diverse søgemaskiner som for eksempel Google, Bing og Yahoo, således at den kommer til at figurere højere i søgeresultaterne på de søgeord, der matcher de produkter eller services, din virksomhed tilbyder via sit website eller sin webshop. Det er meget vigtigt at kigge grundigt på sin SEO, hvis man tilhører de virksomheder, der satser helt eller blot delvist på salg via nettet. Søgemaskinerne – især Google – er de primære indgange til den store markedsplads, som udgøres af de utallige online shops, som tilbyder deres varer eller ydelser online. Og hvis du ikke er blandt de, som ligger på side 1 hos Google, vil de leads, du burde have haft, gå til en af dine konkurrenter.

Derfor bør du fra tid til anden foretage et service tjek på din websites SEO og sikre dig, at du opretholder en god, høj placering på Google på de søgninger, der er relevante for dine produkter eller services. Hvis du finder, at du ikke engang ligger på side 1, er det på tide at kontakte en professionel virksomhed, som kan give din SEO et boost. For hvis din website ligger og roder et sted omme på side 2 eller 3, er der kun en meget lille sandsynlighed for, at du vil få besøgende og opnå konverteringer via søgemaskinerne. Og hvis du har satset på at sælge rigtig meget via nettet, kan det have nedslående konsekvenser, hvis din SEO ikke er i orden.

I Danmark er Klikko blandt de førende virksomheder, når det handler om kvalitets SEO til dit website eller din webshop. Klikko har serviceret mange typer virksomheder, som har det tilfælles, at de har lagt størstedelen af – hvis ikke hele – deres salg i en online webshop. Denne type virksomheder er særligt sårbare over for en dårlig placering på Google, og derfor går en del af Klikkos arbejde ud på konstant at optimere og vedligeholde virksomhedens SEO. Dette sker blandt andet via Klikkos store netværk af blogs, som sikrer dig optimale backlinks fra kvalitetsindhold. Blognetværket er placeret på danske domæner og med danske IP-adresser – noget, som tæller højt på Googles troværdighedsbarometer – og samtlige blog skribenter er super kompetente. Med backlinks fra Klikko er du sikret optimal SEO.