Pålidelig guide til god SEO

Pålidelig guide til god SEO

Posted by

Så, vi er nok enige om at vi ikke længere kommer uden om søgemaskineoptimering.

Hvis vi vil have vores hjemmeside/webshop/blog til at skille sig ud fra den ene milliard andre sider der findes, må vi gøre noget for det. Og det er heldigvis også til at gå til! 

Klikko.dk er et seo firma der hjælper små og store virksomheder med succesfuld søgemaskineoptimering uanset om de starter helt fra scratch eller allerede har styr på mange af elementerne.

I klikko.dk’s guide til god SEO kan du læse om alle aspekter af SEO – først lidt basic om hvad søgemaskineoptimering egentlig går ud på og så dernæst hvordan du kommer i gang med det første skridt: søgeordsanalysen.

Søgeordsanalysen er super vigtig, for når Google skal finde og indeksere din side er det jo vigtigt at din side dukker op på søgeord der er relevante for din forretning.

Læs om hvordan du bruger dit bedste værktøj – din sunde fornuft – til at lave finde specifikke søgeord der passer godt til din hjemmeside og dernæst til hvordan du inddeler søgeordene i 3 essentielle niveauer der vil hjælpe dig til at tiltrække købere i alle faser.

Indviklet? Det er det ikke – bare tjek guiden ud på linket her.