Råd til affugtning af kælder

Nogle gange kan udtørring af en fugtig kælder være en kamp. Andre gange er det et spørgsmål om vedligeholdelse, ​​der muligvis kan løses med en oprydning. Faktorer som klima, boligbyggeri og lokal geografi kan alle påvirke mængden af ​​fugtighed, som kælderen samler, og dette kan igen påvirke dit hjems værdi. Heldigvis er der en række forskellige måder at tørre din kælder på, og mange af dem kan bruges i kombination for at få endnu bedre resultater.

Installer en affugter

I mange klimaer er det en god ide til overordnet klimakontrol i hjemmet, fordi kældre har tendens til at samle lidt mere fugtighed end andre områder af huset. Hvis din kælder er tilbøjelig til at blive fugtig, kan en affugter være en nødvendighed.

En god affugter med god kapacitet, der er i stand til at håndtere de fleste kældre i gennemsnit i hjemmet, er ikke så dyr og en god investering, og kan nogle gange være nok til at løse fugt alene, hvilket gør det til en meget omkostningseffektiv måde at beskytte en kælder mod fugtskader. Ikke alene kan en affugter hjælpe med at tørre vores fugtige kælder, men det kan også hjælpe med at forbedre dit generelle helbred, forhindre skimmelsvamp i at vokse og en række andre ting.

Ventilér området

For at udlufte en våd kælder, kan du installere klimastyringsudstyr som affugtere, skal du muligvis skabe en midlertidig ventilation ved at køre blæsere og åbne døre eller vinduer i haven. Hvis din ovn har en luftcirkulationsmulighed til at ventilere hele huset, kan dette også hjælpe med at udlufte kælderen, en der ofte kan kombineres med andre muligheder for at holde luften i hele huset cirkuleret. Du kan endda overveje at købe en bærbar rumvarmer for at hjælpe med at fremskynde tørringsprocessen.

Genforsegl den gamle beton

Kældervand kan langsomt arbejde sig gennem dine betonvægge, hvis de er ubehandlet, og ældre beton er mere tilbøjelig til dette. Dette kan endda føre til kondens, hvor fugtperler dannes på overfladen af ​​vægge eller gulve. Dette er en stor bidragyder til skimmelproblemer i hjem, hvor det ikke kontrolleres, men du kan sætte en stopper for kondens ved at bruge en beton-maling-og-tætnings-kombination til at beskytte dine vægge og gulv. Tætningsstoffer kommer i forskellige styrker og farver, så det er let at finde noget, der kan fungere for dit hjem. Der er ofte forskellige sorter til vægge og til gulve, så du vil gerne læse instruktionerne grundigt, inden du anvender noget.

Få flere gode idéer på husblog.dk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *