Sådan finder du den bedste sportsgren til dit barn

25 maj 2022 Marie Pedersen

advertorial

Vi ved alle, at motion er godt. Det er en god idé at opfordre vores børn til at bruge tid på sport og på at få motion, da det på den måde bliver en naturlig del af deres hverdag. Her får du et par tips til, hvilke sportsgrene dit barn kan prøve af, og forhåbentlig blive så glad for det, at han eller hun har lyst til at fortsætte i mange år fremadrettet.

Fodbold

Fodbold er mange drenge og pigers foretrukne sportsgren. Fodbold er måske noget for dit barn, hvis han eller hun elsker at løbe, er god til at samarbejde og holder af at være social. Find evt. ud af, om du kan melde dit barn til en fodboldskole til sommer. Det er en god måde at finde ud af, om fodbold er en succes.

skøjter

Hockey

Har du et barn der elsker at kaste sig ud i nye ting, kan lide at udfordre sig selv og ikke er bange for fart og tempo? Så er ishockey måske noget for dit barn. Her vil barnet ligeledes komme til at spille på et hold, og der vil blive spillet kampe mod andre hold. Vil dit barn gerne prøve ishockey, skal du have købt et par skøjter. Find skøjter her https://hockeyshop.dk/skoejter/, eller undersøg mulighederne for at låne et par skøjter, hvis der blot er tale om en prøvetime.

Klatring

Klatring er en sport, hvor der ikke bliver løbet stærkt, men den stiller stadig høje krav til både fysik og teknik. Har dit barn altid elsket at kravle rundt på ting, og kan han eller hun ikke komme højt nok op i træerne? Så er klatring måske værd at prøve. Der findes både klatring og bouldering. Klatring foregår på en høj, lige væg og ofte med en sele, imens bouldering foregår uden sele.