Sandkasser til børn – find dem online

11 maj 2021 Astrid Pedersen

Nu er det snart sommer, og dermed sæson for udendørs leg. Er der små børn i familien sætter de helt sikkert pris på at tilbringe timer med at bage sandkager eller bygge slotte i en sandkasse. Og hvis du gerne vil slippe for de daglige ture til den nærmeste offentlige legeplads er det oplagt selv at anskaffe en sandkasse til haven.

Hvordan vælger jeg den rette sandkasse til mine børn?

Hvis du gerne vil have en sandkasse som kan holde i mange år, og som dine børn kan have glæde af hele sommeren igennem, bør du enten vælge en sandkasse i hård plast eller en sandkasse i kvalitets træværk. En god sandkasse er samtidig forsynet med en solid bund, enten i plastik eller i træ med en membran som forhindrer fugt fra jorden i at trænge op igennem bunden på sandkassen.

Vælger du en sandkasse af træ bør du altid vælge en sandkasse fremstillet i solidt og massivt træ uden imprægnering. Og uanset om din nye sandkasse er udført i træ eller plastik bør du altid vælge en sandkasse med låg således at sandet kan beskyttes når sandkassen ikke er i brug.

Hvor finder jeg en sandkasse i top kvalitet?

Hvis du leder efter en lækker sandkasse som egner sig perfekt til din private have kan du finde hvad du søger hos Ude-Leg. Ude-Leg er leveringsdygtig i sandkasser i alle faconer og størrelser.

Til den lille have er den søde krabbe sandkasse med låg ganske ideel. Sandkassen kan flyttes rundt i haven således at den kan stå i skygge eller sol, eller måske under et halvtag i ly for regnen. Og så kan sandkassen stilles væk om vinteren, eller når haven skal benyttes til andre formål.

Du kan se det store udvalg af sandkasser i den online shop på https://www.ude-leg.dk/45-sandkasse.