Skab nye dimensioner i din bolig med fototapet

Posted by

Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af væggene i stuer og værelser, men føler du dig ikke tilstrækkeligt kunstnerisk anlagt eller for den sags skyld ferm med en pensel? Så kan du med fordel overveje at investere i fototapet.

Dekorer børneværelset med kreativt og fantasifuldt fototapet

Et af de mest oplagte steder i huset når det handler om morsom og hyggelig dekoration er børneværelset. Her vil du virkelig kunne skabe både stemning og atmosfære med lækkert fototapet.

Der findes utroligt mange varianter af fototapet til børneværelset, i mange forskellige farver og med sjove og spændende motiver. De helt små børn kan få glæde af søde, tegnede dyr og tegneserie figurer på væggene.

Til de lidt større børn findes mere specialiserede motiver. Din fodbold glade søn eller datter vil sikkert nyde at have de berømte sports stjerner – eller måske illusionen om at befinde sig på en af verdens helt store fodbold arenaer – på deres værelse.

Den hesteglade teenager vil elske at have fototapet med flotte heste og ponyer i fuld størrelse på væggen. Og du kan også vælge imellem diverse fototapeter med motiver fra Disneys, Marvels og DCs universer samt diverse pop idoler, hvilket teenageren uden tvivl vil sætte stor pris på.

Fototapet til stuen og til soveværelset

Der ud over kan du skabe helt nye rum, eller føje ekstra dimensioner til det eksisterende, med lækkert fototapet. Har du altid drømt om en rå murstens væg a la New Yorker loft i din lejlighed, men er bygningen opført i gas beton. Intet problem – det kan nemlig klares med fototapet.

Elsker du at rejse til storbyer som London og Paris kan du genskabe stemningen fra disse metropoler i din egen stue – også ved hjælp af fototapet. Og soveværelset bliver ekstra luksuriøst med smukt boudoir fototapet pryder at smukke mønstre eller blomster.

Du kan se de mange varianter af fototapet på sohu-shop.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *