Gulvafslibning i Tårnby – få hjælp fra lokalkendt firma

Posted by

Lige så flotte og elegante velholdte trægulve kan være, lige så kedelige og triste kan de være, hvis de ikke blive passet og plejet efter forskrifterne. Har du overtaget et gulv, der kan placeres i sidstnævnte kategori, så læs med her.

Er du netop flyttet ind i et hus eller en lejlighed i Tårnby, og springer gulvenes stand dig straks i øjnene? Bare rolig – de fleste trægulve kan sættes i stand med en gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Har du brug for en gulvafslibning i Tårnby, kan du med fordel forhøre dig hos Gulvafslibning København, der dækker hele hovedstadsområdet, om som gerne kigger forbi din adresse for at vurdere gulvet og give et overslag på prisen.

Hvad koster en gulvafslibning?

Det er ikke lige på stående fod til at sige, hvad en gulvafslibning i lige præcis din bolig vil koste – det afhænger nemlig af flere forskellige ting. Først og fremmest er der naturligvis standen; hvad har dit gulv brug for – kan du nøjes med en gulvafslibning, eller skal brædderne også høvles? Dernæst er der størrelsen på din bolig; hvor mange kvadratmeter gulv skal slibes/høvles? Og sidst men ikke mindst er det er spørgsmål om efterbehandling; hvilken type overfladebehandling skal dit trægulv have, når afslibningen er afsluttet?

Valget af overfladebehandling kan være svært, og her kan du med fordel rådføre dig med din gulvmand. Du skal blandt andet overveje udseende, slidstyrke, rengøringsvenlighed og ikke mindst vedligeholdelse – hvis du ikke plejer dit trægulv efter forskrifterne, risikerer du nemlig, at det hurtigt skal slibes igen.

Når alt det er sagt, så kan du som tommelfingerregel gå ud fra, at en gulvafslibning koster omkring 100 kr. per kvadratmeter gulv, der skal slibes. Vil du have den nøjagtige pris i dit tilfælde, er du nødt til at kontakte dit gulvfirma – måske endda to eller tre forskellige – så du kan få et tilbud.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *