Hvorfor gå til psykolog?

01 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Måske føler du at det virker underligt overflødigt at opsøge en professionel behandler når du blot har lidt ondt i livet. Du fejler jo ikke noget, og har ingen diagnose.

Men en psykolog kan hjælpe med meget andet og mere end psykiske sygdomme. Mange psykologer fungerer som coach og sparring partner såvel som terapeut. Og hos en psykolog vil du altid kunne få den rette hjælp til at rette op på alt fra lavt selvværd til uhensigtsmæssige tanke mønstre.

individuel terapi på Østerbro

Hvis du har brug for hjælp til at komme videre i dit liv, og du er bosat i det københavnske, kan du få den hjælp du har brug for hos autoriseret psykolog Renate Sommerstad.

Uanset om du kæmper med sorg efter en skilsmisse eller et dødsfald, om du kæmper for at komme ovenpå efter en langvarig depression, eller om du måske befinder dig i en eksistentiel krise kan du gennem samtaler med Renate Sommerstad få mulighed for afklaring.

Renate Sommerstad har som autoriseret psykolog mange års erfaring med at hjælpe mennesker som døjer med lavt selvværd, et sort livssyn eller deciderede lidelser så som angst, stress eller depression.

Når du besøger Renate Sommerstad får du mulighed for at sætte ord på de svære følelser og på alt det der tynger dig. Renate Sommerstad vil aldrig bagatellisere eller forklejne dine problemer, en altid møde dig der hvor du er.

Med hjælp fra Renate Sommerstad kan du opnå et nyt perspektiv på din tilværelse og en dybere indsigt i de mekanismer som er styrende for dit livs udvikling. Du vil gennem den terapeutiske samtale opleve at du skaber overblik og finder ind til hidtil ukendte ressourcer i dig selv. Og langsomt, men sikkert, vil du genvinde kontrollen over dit liv.

Du kan booke tid til en indledende konsultation hos Renate Sommerstad via hjemmesiden renatesommerstad.dk.