Skal du finde et center for alkoholmisbrug?

04 februar 2022 Steffen Hansen

advertorial

Når du leder efter et center for alkoholmisbrug, er der nogle få vigtige ting, du bør huske på. Den første er, at ikke alle centre er lige gode. Nogle centre kan yde bedre pleje og har mere erfaring med at hjælpe folk med at overvinde alkoholmisbrug. Den anden er, at ikke alle centre vil passe godt til dig.

Du bør finde et center, der føles sikkert og indbydende, og som har personale, som du føler dig tryg ved at arbejde sammen med. Læs mere om, hvordan du finder et center for alkoholmisbrug i dette indlæg.

 

alkoholbehandling

 

 

Spørg din omgangskreds

Kender du nogle i din omgangskreds, der har overvundet deres alkoholmisbrug? Hvis det er tilfældet, kan du bede dem om en anbefaling. De kan måske give dig navnet på et center, som de har tillid til og som de har været glade for at have benyttet. Dette er den letteste måde at finde frem til et kompetent og dygtigt center, der håndterer folk med diverse former for misbrug.

 

Kontakt organisationer

Hvis du ikke personligt kender nogen, der har overvundet alkoholmisbrug, kan du spørge din læge eller en anden sundhedsperson, om de kan henvise dig til et center. De har sikkert nogle brochurer liggende om steder, du kan kontakte, hvis du gerne vil overvinde din alkoholmisbrug.

De kan også ringe for dig, hvis du ikke er tryg ved situationen selv. Ellers kan du også henvende dig til stien behandlingscenter alkoholbehandling.

 

Læs anmeldelser

Det er en god idé, at du læser nogle anmeldelser om forskellige centre, der håndterer folk med et misbrug. De skal være professionelle og erfarne med at håndtere folk, der har problemer med et misbrug. Det kan både være alkohol, men også stoffer som kokain, hash eller heroin.

Det er en god idé at tage andres anmeldelser i betragtning, men husk også at ringe personligt til stedet, som du har i tankerne. Anmeldelser er subjektive og kan ikke altid afspejle virkeligheden.